Retourneren

Is jouw bestelling niet wat je ervan verwacht had? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. U heeft het recht om binnen 14 dagen beroep te doen op het herroepingsrecht, waarna u 14 dagen heeft om de door ons geleverde artikelen (met uitzondering  gepersonaliseerde items) te retourneren stuur ons dan van te voren eerst even een email. 

Heb je een kapot product ontvangen? Laat ons dit dan binnen 48 uur weten. We sturen dan z.s.m. een vervangend item op.

Artikelen die afgeprijsd zijn met een korting van 40% of meer, of een item die speciaal voor u gemaakt is kunnen helaas niet geruild of

geretourneerd worden. Dit is conform de wet kopen op afstand waarin vermeld staat dat aankopen, die speciaal, op bestelling zijn gemaakt niet kunnen worden geruild. Hier vallen ook de boxkleden onder, deze worden op maat van de maat van jou box gemaakt. 

Voldoet uw retour aan deze eisen, dan zullen wij binnen 7 werkdagen uw geld retourneren. 

De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 

Believemode behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd.

 

Verzenden en Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 3,95 maar boven de € 30,- betaalt u geen verzendkosten. 
De verzendkosten voor Belgie zijn € 9. 

Stuurt u 1 of meerdere artikelen retour, en word dit bedrag dan uiteindelijk onder de €30 dan heeft u geen recht meer op de gratis verzending. Daardoor berekenen wij bij de verwerking van uw retour de verzendkosten in rekening.

Levering 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres.  Onze levertijd is 3/7 werkdagen.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door postnl.

© 2014 - 2024 Believe mode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel