Believe mode doet haar best om de artikelen zo goed en duidelijk mogelijk te tonen op de website. 

Nederlandse fabricant. Alles is handgemaakt in ons atelier in Nieuwegein.

De kleuren komen op elk beeldscherm anders over dus kunnen wat verschillen met de werkelijkheid.

Alle prijzen op de site zijn inclusief 21% BTW maar zonder verzendkosten. De verzendkosten komen er in het winkelmandje bij a €3,95.

Believe mode kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde poststukken indien u uw pakketje niet verzekerd verstuurd.

Wilt u uw pakketje verzekerd verstuurd hebben dat kan, de kosten zijn dan €6,95.

Is jouw bestelling niet wat je ervan verwacht had? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Binnen 14 dagen na ontvangst mag je jouw bestelling retourneren stuur ons dan even een email. Na deze melding heeft de klant nog 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Heb je een kapot product ontvangen? Laat ons dit dan binnen 48 uur weten. We sturen dan z.s.m. een vervangend item op.

Wilt u uw pakketje retour sturen, dan zijn de retour kosten voor eigen rekening. 

Let op: stuur dit altijd met track and trace zodat er bewijs is dat het terug gestuurd is.

Een item die speciaal voor u gemaakt is kan helaas niet geruild of geretourneerd worden. Dit is conform de wet kopen op afstand waarin vermeld staat dat aankopen, die speciaal, op bestelling zijn gemaakt niet kunnen worden geruild. Hier vallen ook de boxkleden onder, deze worden op maat van de maat van jou box gemaakt. 

Voldoet uw retour aan deze eisen, dan zullen wij binnen 7 werkdagen uw geld retourneren. 

Wij streven ernaar om het artikel binnen 3 a 7 werkdagen te kunnen versturen.

Wij versturen alle pakketjes met een track en trace code, zodat u altijd bewijs heeft dat het pakketje verstuurd is. Geeft het pakketje aan afgeleverd, maar het is niet afgeleverd neem dan contact op met de vervoerder, wellicht is het bij de buren afgeleverd. Wij zijn niet aansprakelijk voor pakketjes die niet aangekomen zijn die wel op afgeleverd staan. 

Wasvoorschriften

Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten.

Om de kwaliteit optimaal te behouden dient u de kledingstukken binnenstebuiten te wassen op 30 graden. Bedrukte shirtjes mogen niet gewassen worden boven de 40 graden, dit kan de opdruk beschadigen,

U kan de kleding strijken op lage temperatuur (niet op de opdruk).

Gebruik een wasmiddel zonder chemische toevoegingen en/of bleek. 

Wij raden af de wasdroger te gebruiken.

Believe mode wil graag dat haar klanten tevreden zijn met hun aankopen, mocht u ergens niet tevreden over zijn laat ons dit dan weten.

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2024 Believe mode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel